Startsida 9 Sortiment

Våra produkter

Värme

Produktområdet värme omfattas av egenutvecklade högtrycksfläktar / torkfläktar med el- och hetvattenvärme för energieffektiv uppvärmning och uttorkning. Sortimentet består även av HVO-värmare, Gasolvärmare och effektiva elvärmefläktar. 

Avfuktare

Vi tillhandahåller professionella avfuktare för bygg-, industri- och saneringsbranschen. Samtliga produkter är anpassade för Nordiskt klimat och hög kapacitet. Sortimentet består av kondensavfuktare och sorptionsavfuktare.

Elcentraler

Vårt sortiment av elcentraler består av undercentraler, fördelningscentraler och huvudcentraler för tillfällig el, samt ett brett sortiment inom uttagscentraler för industrier, verkstäder och övriga lokaler. Vi kundanpassar hela sortimentet utifrån önskemål.

Belysning

Sortimentet inom belysning är utvecklat för proffs användare och består av mobila belysningsmaster, robusta strålkastare och arbetslampor, 48V belysning samt LED-slingor. 

Luftcirkulation

Holte Sweden är stolt återförsäljare av Heylo. Heylos lufttransportörer är speciellt utformade för effektiv luftförflyttning och god luftomsättning.

Luftrening

Holte Sweden är stolt återförsäljare av Heylo. Att använda en luftrenare tar bort föroreningarna och säkerställer ren luft.

Kabel / Grenuttag

Vi tillhandahåller skarvkabel, grenuttag, kabelvindor och adapters för proffsbranschen

Övrigt

Här har vi samlat diverse tillbehör och reservdelar som används inom våra produktområden.