//GA4 installerat 2023.11.22

Vi ger bygget liv!

Vi utvecklar, tillverkar och levererar produkter inom tillfällig el, belysning, värme och avfuktning med högsta kvalitet.

Med hållbar produktion i närområdet utan onödiga transporter

Prisvärda produkter utan att tumma på kvalitet och funktion

Högsta kvalitet - in i minsta detalj och komponent

Vi som arbetar på Holte Sweden AB är stolta över vår arbetsplats, lika stolta som vi är över våra produkter som lämnar vår fabrik i Värnamo varje dag. Varje produkt är noggrant testad och genomgången innan den levereras till dig som kund. Våra komponenter och ingående detaljer är valda med största omsorg utifrån kvalitet, hållbarhet och tillgänglighet. Faktum är att de flesta ingående detaljerna i våra produkter tillverkas eller köps inom en 5 milsradie från Värnamo vilket gynnar vår miljö genom korta och effektiva transporter samtidigt som vi tycker det är viktigt att gynna den svenska arbetsmarknaden.

Vårt mindset är att erbjuda bäst produkt för pengarna, bla genom en effektiv produktion, väl specificerade produkter som skapar stora volymer, samt att låta alla medarbetare ta och känna ansvar.

 

Produktbroschyr HOLTE SWEDEN AB Q3 2023

Det är vi som är HOLTE SWEDEN AB

Genom vår samlade erfarenhet, kompetens och långsiktighet erbjuder vi produkter som är framtagna i nära dialog med våra kunder. Produkterna utvecklas, tillverkas och lagerhålls i Sverige och vi tummar aldrig på kvalitén och funktionen. Varje produkt som lämnar oss är testad, godkänd och certifierad, samt utrustad med komponenter i världsklass. Utveckling, tillverkning och leverans skall alltid ta hänsyn till hållbarhet och minimal miljöpåverkan, samtidigt som vi ska erbjuda oslagbar service och tillgänglighet.

 Team Holte består idag av:

Magnus Scott VD för bolaget och kommer närmast från en liknande tjänst i ett tillverkande företag i bygden. Magnus har drygt 20 års erfarenhet från tillverkande bolag med egna produkter och eget varumärke och han inser vikten av att bygga ett starkt team med fokus på engagemang, kundnöjdhet och glädje. Magnus är bosatt i Värnamo med familj och tre vuxna barn. På fritiden ägnar han sig åt padel, golf, skidåkning och gärna en utlandsresa när tid finnes.  

Reider Holte Tillhör andra generation i familjen Holte som byggt upp verksamheten i Holte Industri A/S. Reidar är tekniker och idesprutare och gillar nya innovativa lösningar som gör att vardagen blir lite lättare för alla. Han ser långsiktigt på satsningen i Sverige och är positiv att Holtes produkter nu även ska erbjudas i Sverige, då den Norska marknaden visat stort förtroende för Holte genom åren. Jakt, fiske och friluftsliv ligger varmt om hjärtat när han inte är på firman för att klura ut en lösning på någon utmaning som han fått till sig.

Niclas Alldén Ansvarar för försäljning av alla produkter i bolaget och har jobbat med försäljning i över 20 år både som anställd och som egenföretagare. Niclas brinner för mötet med människor och att skapa långsiktiga relationer på alla nivåer. Han har sålt allt från tidningsannonser, gympaskor till elskåp och bygglampor. Slå honom gärna en signal om du har någon produktidé eller bara vill kommentera gårdagens fotbollsmatch! Niclas är bosatt i Växjö med fru och två barn i tonåren och på fritiden åker han gärna till sin lägenhet på Öland om nu inte någon utmanar honom i padel!

Robert Nydén Produktchef för Holte Sweden med en gedigen bakgrund från andra bolag inom produktutveckling av el-, värme- och ventilationsprodukter. Robert har även jobbat som installatör och brinner verkligen för teknik, styrning och kommunikation, och han har dessutom ett stort kontaktnät inom leverantörsledet. Robert är bosatt i Gnosjö med fru och tre barn och ägnar all sin lediga tid åt träning inför Iron Man. Dessutom åker han skidor minst 2 gånger i veckan under vintersäsongen tack vare ett brinnande intresse från hela familjen.

Jon Hesthag Daglig ledare i Hole Industri A/S, där han varit verksam sedan 2004. Jon värdesätter laget före jaget och vill att alla ska vara delaktiga för att uppnå bästa resultat. Har med gott ledarskap och engagerad personal gjort Holte till marknadsledare i Norge. När Jon inte är på kontoret kan ni hitta honom på sin äppelodling där årets skörd alltid ska bli bättre än fjolårets.

Dan Hägerbring En av grundarna till Rimeda AB och numera nästan 40 års erfarenhet från elbranschen, i olika befattningar. Dan´s starka sidor är produktutveckling, produktion och inköp, samt att elsäkerheten är A och O i våra produkter. Dan är bosatt i Värnamo tillsammans med sambo och ägnar sin fritid åt jakt, fiske och att hjälpa sina vuxna barn att renovera hus.

 

 

 

Eaton - samarbetspartner

Vår partner Eaton levererar jordfelsbrytare och säkringar till våra produkter. Eaton är världsledare inom el-och säkerhetskomponenter.

PCE - samarbetspartner

Anslutningsdonen (även kallad CEE-don, intag och uttag) i våra produkter är utvecklade och tillverkade i Österrike av PCE, som är en av Europas största producenter av anslutningsdon.

Wago - samarbetspartner

Snabbanslutningsplintar av högsta kvalitet monteras in i väl utvalda produkter för att underlätta elektrikerns och vår egen personals vardag.

Weidmuller - samarbetspartner

Vi använder fördelningsplintar, fasskenor och DIN-skenor  från Europas ledande tillverkare.