//GA4 installerat 2023.11.22

Nyheter

Ny medarbetare hos Holte Sweden

2023-11-10

Denna veckan började Ludvig Nilsson sin anställning på Holte Sweden. Ludde, som han även kallas, är en fena på logistik och stärker därmed vår imponerande leveranssäkerhet. Utöver detta kommer Ludvig också att ta hand om monterings- och lagerarbeten som en del av sin vardag i vår fabrik i Värnamo.

Vid 25 års ålder har Ludvig, trots sin ringa ålder, omfattande erfarenhet inom logistik och produktion. Engagemang, positivitet och viljan att lära sig är hans främsta egenskaper, vilket passar utmärkt inom Holte Sweden. När han inte ägnar sig åt sitt arbete, tillbringar han gärna tid med familj och vänner eller susar fram i skog och mark på sin enduro.

Vi hälsar Ludvig varmt välkommen till teamet på Holte Sweden. 

 

Ny smart övervaknings-strålkastare

2023-10-03

Holte Sweden lanserar en helt nyframtagen produkt i form av en övervakningsstrålkastare med inbygd kamera och kommunikationssystem. Anslutning sker enkelt med tillhörande gummikabel och stickpropp för 230V. Kommunikation och livekamera sker genom appen via WiFi och kräver därav inga abonemangsavgifter. Enheten är väl skyddad för slag och stötar tack vare stålkapslingen, som även ger ett extra väderskydd.

Holte Övervakningsstrålkastare ger dig möjlighet, att genom den tillhörande appen, se och kommunicera med personer som besöker byggarbetsplatsen oavsett vart i världen du är. Strålkastaren kopplas upp mot det lokala nätverket via WiFi 2,4 gHz. I appen kan man enkelt ställa in hur lampor, kamera och sensorer ska förhålla sig till besökare. Produkten är enkel att montera, installera och att använda vid en byggarbetsplats. Appen finns både till IOS (Apple) och till Android.

Vår nyutvecklade elväska för Byggproffs

2023-09-01

Vi är stolta över att presentera vår senaste innovation – Svenska premium elväskor som sätter branschstandarden både i kvalitet och miljöhänsyn!

Med minimala CO2-avtryck och maximal kvalité har vi tagit fram en helt ny serie elväskor för byggbranschen. Varför kompromissa när du kan ha både högkvalitativa produkter och göra din del för miljön?

Våra elväskor är tillverkade i Magnelis, ett material som har samma imponerande korrosionsbeständighet som rostfritt stål, men med minimal påverkan på vår värdefulla planet. Dessutom är hela tillverkningsprocessen lokal, vilket minimerar utsläpp och ger dig snabba leveranser när du behöver dem som mest.

För att göra det ännu bättre, är all montering och slutkontroll utförd i vår fabrik och distribueras med miljöcertifierade logistikpartners. På så sätt kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt, som även är skonsam mot vår jord.

Våra elväskor finns i flera standardutföranden och kan även skräddarsys efter dina behov.

Hoppa ombord på vårt tåg mot en mer hållbar framtid!

 Välkommen till vår närproducerade och miljömedvetna värld! Låt oss tillsammans göra skillnad.

Holte Sweden tillsätter VD

2023-03-01

Holte Sweden fortsätter sin offensiva expansion i Sverige och tillsätter en VD med stenkoll på branschen men också med spetskompetens inom inköp, ekonomi och produktion. Med snart tjugofem års erfarenhet inom tillfällig el, värme och belysning har han även stor kännedom om marknaden.

Vi välkomnar Magnus Scott till Team Holte Sweden!

Hej och välkommen Magnus!

Vem är du? - Jag är Pappa till tre fantastiska söner som är i 20-årsåldern och särbo med en kvinna från Värnamo. Jag är 50 år och bosatt i villa i Värnamo. På min fritid ägnar jag mig åt familjen, golf, padel, stugan och umgås med vänner. När tillfälle ges, åker jag gärna iväg på någon resa, utomlands eller i Sverige. Gärna något nytt ställe för att vidga vyerna! 

Vad fick dig att ta detta steg? - Jag har haft förmånen att jobba i denna bransch ganska många år, hos två fina bolag med egna produkter och eget varumärke. Branschen är spännande och tilltalande, dels för att det händer mycket i marknaden, samt att man som egen produktägare kan vara med och påverka morgondagens produkter. Holte är ett enormt starkt varumärke i Norge, både med egna produkter och bra samarbetspartners. Produkterna är utvecklade i nära samarbete med kunder, man tillverkar trygga och säkra lösningar med hög finish och man har alltid en långsiktighet i allt man gör. Dessutom är Holte ett stabilt familjeföretag som värnar om sin personal, sina kunder och leverantörer, vilket stödjer min filosofi fullt ut gällande god företagskultur.   

Vad kommer du att tillföra organisationen och marknaden? - Min förhoppning är att kunna bidra med att bygga ett starkt team i Holte Sweden, med engagerad personal, hög kundnöjdhet, långsiktiga relationer med våra befintliga och nya partners, samt att vår personal ska känna stolthet i att jobba i team Holte. Vårt produktsegment ska växa vidare och vi ska alltid vara lyhörda och nyfikna på vad som sker i marknaden. Relationen med våra kunder är A och O och det ska genomsyras i hela organisationen. Det är ju trots allt våra kunder som gör att vi kan växa vidare!

Hur vill du att Holte ska uppfattas som leverantör, kund och partner? - Holte Sweden ska uppfattas som en professionell och seriös leverantör och kund som står för sitt ord i alla sammanhang. Vi vill skapa ett bolag som många vill jobba med och som många vill jobba hos! Glädje, engagemang, vilja och positivitet är viktiga egenskaper som vi ska försöka åstadkomma i allt vi gör. 

Varmt välkommen Magnus och stort lycka till med allt!

Ny medarbetare hos Holte Sweden

2022-12-05

Vi kan med stor glädje och stolthet presentera vårt senaste förvärv till Holte Sweden! Vi välkomnar vår nya produktchef Robert Nydén. Robert är 43 år och bor med sin fru Piia och deras tre barn i Gnosjö. På fritiden är det verkligen full fart med både Iron Man & Down Hill vilket är intressen som hela familjen delar.

Robert har en gedigen och lång erfarenhet av produktutveckling såväl inom el, värme och ventilation. Digital Kommunikation och styrning är också produktområden Robert brinner för. Robert besitter även ett stort kontaktnät i leverantörsledet för att hitta rätt komponent på rätt plats i rätt produkt.

Holte Sweden satsar vidare organiskt genom denna rekrytering eftersom vi tror starkt på utveckling av produkter och tjänster tillsammans med våra kunder & partners.

Detta stärker vår position på marknaden, då befintligt sortiment kommer förfinas ytterligare men också att morgondagens produkter hamnar under luppen. Vår resa har bara börjat.

Välkommen Robert Nydén!

Vill du komma i kontakt med Robert så är du välkommen att höra av dig:
[email protected]
073-804 34 94